لیست اختراعات بابك غياثي طرزي
زمينه فني اين اختراع صنايع غذايي مي باشد. دانه هاي موجود در برخي نوشيدني هاي سنتي (مانند نوشيدني خاكشير و نوشيدني تخم شربتي) به علت تفاوت زياد در دانسيته فاز پراكنده (دانه ها) و فاز پيوسته (آب)، به سرعت ته نشين مي شوند. به همين علت جهت ايجاد تاخير در ته نشيني اين دانه ها، ميكس هاي پودري حاوي هيدروكلوئيدهاي ژلان فرموله شدند. اين هيدروكلوئيدها باعث پايداري مي گردند. به غير از هيدروكلوئيد ها انواعي از طعم دهنده ها، پايداركننده و كليت كننده در فرمولاسيون استفاده مي گردند. برخي از مزاياي استفاده از اين ميكس هاي پودري عدم نياز به همزدن مداوم نوشيدني ها كه باعث سهولت در مصرف شده و همينطور افزايش قابل توجه بازارپسندي نوشيدني هاي مذكور را باعث مي گردد. در يك جمله مي توان گفت كه اين اختراع قادر است دانه هاي موجود در نوشيدني هاي فوق را بدون افزايش ويسكوزيته، پايدار و معلق نگه دارد.
موارد یافت شده: 2